WEBSHOP / I KØKKENET / ELKEDLER OG THERMOFLASKER

ELKEDLER OG THERMOFLASKER

ELKEDLER OG THERMOFLASKER I KØKKENET ELKEDLER OG THERMOFLASKER
Italienske La Cafetiére er kendt i hele verden for sine top kvalitets produkter i mange smukke farver. Designet er helt i top med sin karakteristiske retro design som passer ind i ethvert køkken. 

Høj kapacitet
Euro elkedlen har en kapacitet på hele 1,7 liter der sammen med en en stor effekt på hele 2400 watt sikrer at du kan koge en stor mændge vand på kort tid.

Lang holdbarhed
La Cafetiere Euro er fremstillet i rustfrit stål og er udstyret med et anti kalk filter i tuden, som let kan tages ud og rengøres, hvilket hjælper utrolig meget i et land med så hårdt og kalkholdigt vand som Danmark.

Praktisk design
Elkedlen er ledningsfri og kan derfor drejes frit 360 grader på foden. I foden kan du også rulle ledningen op når du ønsker ledningen skjult.
Varmlegmet i elkedlen er skjult hvilket gør det lettere at rengøre elkedlen.
 
ESBIT Thermoflasker
 
Esbit er et tysk firma som siden 1936 har produceret høj kvalitet innovative produkter til outdoor området. Produkterne er praktiske og brugervenlige med et moderne stilfuldt design. Esbit er gennemtænkte produkter med sloganet: madeToSurv!ve Esbit er grundlagt i Hamborg og er en familievirksomhed i tredje generation. Denne lange tradition over mange år er en forpligtelse for dem. De kender deres kunders behov og er opmærksomme på de særlige krav til deres produkter især under hårde udendørs forhold. De er bevidste om deres ansvar og mener at deres kunder, som træffer beslutning om et Esbit produkt skal kunne stole på det.
 
 
Esbit
Thermoflaskerne fra det tyske firma Esbit har siden 1936 produceret høj kvalitet innovative produkter til outdoor området. Produktet er praktisk med et stilfuldt design. Made to survive !
Varenr.: CA61495-12
249,00 DKK
stk.
Termokande 0,6 L
Varenr.: JJ-C
275,00 DKK
stk.
Esbit thermoflaske 1000 ml
Varenr.: JJ-C
995,00 DKK
La Cafetiére elkedel - rosa
Varenr.: THEBOT08LMRY0106
190,00 152,00 DKK
stk.
GreenGate termoflaske Mary white
LENE BLINKENBERG | CVR: 26993075 | INDUSTRIVÆNGET 30, 3400 HILLERØD  | Tlf.: +45 27 89 08 20 | lene@leneblinkenberg.dk