Handelsbetingelser


Generelle oplysninger


Virksomhedens juridiske navn: Lene Blinkenberg Aps
CVR-nr. 26993075
Adresse Industrivænget 30, 4300 Hillerød
Telefonnummer: +45 27890820

 

Betaling

Hos Lene Blinkenberg kan du på hjemmesiden betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron og Master Card og Mobilpay 

 

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 

 

Fragt

Lene Blinkenberg tilbyder levering til din adresse eller til pakkeshop.
Vi  benytter GLS. Da vores netbutik er et suplement til vores fysiske butik har vi mulighed for, at sende varer til dig indefor 1-4 hverdage..

Du har også mulighed for selv at afhente din pakke hos Lene Blinkenberg på Industrivænget 30, 3400 Hillerød.. 

 

VIGTIGT

Det er dit ansvar at kontrollere at varen er som ønsket straks du modtager den.

Opdager du en fragtskade ved modtagelse af varen, skal du kvitere med forbehold, og straks give os besked.

Herefter skal du pakke varen ud og kontrollere for skjulte fragtskader samt fejl og mangler, som dokumeters med foto, til os hurtigst muligt. Senest inden for 3 hverdage.Levering udenfor Danmark
Levering i Europa DKK 300
Alle priser er inkl. dansk moms.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (lene@leneblinkenberg.dk) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Hvis du fortryder et køb af en vare, er det vigtigt, at du giver os tydelig besked om, at du fortryder, inden fortrydelsesfristen udløber. Det er tilstrækkeligt, at meddelelsen er afsendt, inden fristen udløber. Den behøver altså ikke at være nået frem til os. Få en kvittering for, at meddelelsen er afsendt, så du kan bevise, at du har overholdt fristen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Vi har ret til at se dokumentation for, at varen er afsendt, så få en kvittering fra posthuset eller fragtmanden. Se evt. mere på: www.forbrug.dk

Hvis du fortryder et køb af en vare, før varen er leveret til dig, kan du meddele os, at du alligevel ikke ønsker varen leveret.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: møbler, som skal afleveres fysisk i vores butik på Industrivænget 30, 3400 Hillerød.

 

Hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller du fortryder dit køb, skal varen returneres i samme stand, som da du modtog den. Returretten gælder også udsalgsvarer.
Varen skal returneres i orginal emballage og må ikke benyttes som forsendelsesemballage. Ved returnering betaler du selv forsendelsesomkostninger, medmindre varen er defekt og det er en reklamation. Når vi har modtaget varen, refunderer vi beløbet.
 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

 

Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk hjem til dig eller til din arbejdsplads.
 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
 

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Du har 2 års reklamationsret. Skulle du være uheldig at modtage en vare med fejl eller mangler, så kontakt os hurtigst muligt efter modtagelse på lene@leneblinkenberg.dk eller på tlf. (+45) 2789 0820. Vi bytter til anden vare eller giver pengene tilbage. Modtager du varer som er beskadiget under transport, bedes du tage foto af disse varer og straks underette os på mail eller sms.

De 2 års reklamationsret betyder, at du har ret til at klage over en fejl eller mangel inden for 2 år efter, at du har købt varen. Reklamationsretten gælder dog ikke almindelig slid, manglende vedligeholdelse eller forkert brug af varen. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at fejlen er opdaget.

Husk ved returnering af varen at vedlægge en beskrivelse af fejlen og kvittering.

Varen sendes til:
 

Varen sendes til:
Lene Blinkenberg
Industrivænget 30
DK-3400 Hillerød

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

 

Forbehold
Alle priser er inkl. moms. Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl på websitet, fejl i beskrivelser eller priser som følge af manglende opdatering, samt forbehold for udsolgte varer, da varen kan være udsolgt inden vi har nået at fjerne den fra netbutikken.


Varegengivelse
Vi bestræber os på at vise varerne så virkelighedstro som muligt med billeder i god kvalitet og med detaljerede varebeskrivelser. Vi kan dog ikke garantere, at varen har præcis den farve, som din computerskærm viser, da farver vises forskelligt afhængigt af skærmen.

 

Sikkerhed
Det er sikkert at handle hos os. Vi bruger Nets betalingssystem, der lever op til alle sikkerhedskrav og er godkendt og certificeret. Al kommunikation mellem Nets betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de informationer, der udveksles. 


Copyright
Alle tekster, billeder, design, m.m. på www.leneblinkenberg.dk er beskyttet af ophavsretsloven. Uautoriseret brug af ovenstående kan medføre retsforfølgelse. Har du brug for billeder til din blog eller andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
Vi videregiver din adresse til Post Nord, så de kan sende pakken til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Lene Blinkenberg Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
 
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: lene@leneblinkenberg.dk 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Lene på lene@leneblinkenberg.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 


 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 08-02-2021

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular