WEBSHOP / HANDELSBETINGELSER

HANDELSBETINGELSER

Betaling
Hos Lene Blinkenberg kan du på hjemmesiden betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron og Master Card og PayPal.

Sikkerhed
Det er sikkert at handle hos os. Vi bruger Nets betalingssystem, der lever op til alle sikkerhedskrav og er godkendt og certificeret. Al kommunikation mellem Nets betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de informationer, der udveksles.

Levering i Danmark
Lene Blinkenberg tilbyder levering til nærmeste posthus.
Vi  benytter Post Danmark. Da vores netbutik er et kompliment til vores fysiske butik har vi mulighed for, at sende varer til dig indefor 1-3 hverdage..

Du har også mulighed for selv at afhente din pakke hos Lene Blinkenberg på Industrivænget 30, 3400 Hillerød.. 

Levering udenfor Danmark
Levering i Europa DKK 150.
Alle priser er inkl. dansk moms.

Fortrydelses ret
Hvis du fortryder et køb af en vare, er det vigtigt, at du giver sælgeren tydelig besked om, at du fortryder, inden fortrydelsesfristen udløber. Det er tilstrækkeligt, at meddelelsen er afsendt, inden fristen udløber. Den behøver altså ikke at være nået frem til sælgeren. Få en kvittering for, at meddelelsen er afsendt, så du kan bevise, at du har overholdt fristen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Sælgeren har ret til at se dokumentation for, at varen er afsendt, så få en kvittering fra posthuset eller fragtmanden. Se evt. mere på: www.forbrug.dk

Hvis du fortryder et køb af en vare, før varen er leveret til dig, kan du meddele sælgeren, at du alligevel ikke ønsker varen leveret.
 
Returret
Du har 14 dages returret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller du fortryder dit køb, skal varen returneres i samme stand, som da du modtog den. Returretten gælder også udsalgsvarer.

Varen skal returneres i orginal emballage og må ikke benyttes som forsendelsesemballage. Ved returnering betaler du selv forsendelsesomkostninger, medmindre varen er defekt og det er en reklamation. Når vi har modtaget varen, refunderer vi beløbet.

Reklamation
Du har 2 års reklamationsret. Skulle du være uheldig at modtage en vare med fejl eller mangler, så kontakt os hurtigst muligt efter modtagelse på lene@leneblinkenberg.dk eller på tlf. (+45) 2789 0820. Vi bytter til anden vare eller giver pengene tilbage.

De 2 års reklamationsret betyder, at du har ret til at klage over en fejl eller mangel inden for 2 år efter, at du har købt varen. Reklamationsretten gælder dog ikke almindelig slid, manglende vedligeholdelse eller forkert brug af varen. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at fejlen er opdaget.

Husk ved returnering af varen at vedlægge en beskrivelse af fejlen og kvittering.

Varen sendes til:
Lene Blinkenberg
Industrivænget 30
DK-3400 Hillerød

Forbehold
Alle priser er inkl. moms. Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl på websitet, fejl i beskrivelser eller priser som følge af manglende opdatering, samt forbehold for udsolgte varer, da varen kan være udsolgt inden vi har nået at fjerne den fra netbutikken.

Varegengivelse
Vi bestræber os på at vise varerne så virkelighedstro som muligt med billeder i god kvalitet og med detaljerede varebeskrivelser. Vi kan dog ikke garantere, at varen har præcis den farve, som din computerskærm viser, da farver vises forskelligt afhængigt af skærmen.

Copyright
Alle tekster, billeder, design, m.m. på www.leneblinkenberg.dk er beskyttet af ophavsretsloven. Uautoriseret brug af ovenstående kan medføre retsforfølgelse. Har du brug for billeder til din blog eller andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.
 
 
 
LENE BLINKENBERG | CVR: 26993075 | INDUSTRIVÆNGET 30, 3400 HILLERØD  | Tlf.: +45 27 89 08 20 | lene@leneblinkenberg.dk