Events

 

Kalkmalingskursus hos Lene Blinkenberg d. 17/9-22

Vi glæder os til endnu engang at byde dig og Rikke velkommen hos Lene Blinkenberg, Industrivænget 30, 3400 HIllerød
Rikke er nok Danmarks dygtigste ”maler” indenfor Vintage Paint. Hun har i mange år arbejdet for Jeanne d’Arc Living og været en del af teamet bag bøger og artikler om Vintage Paint.

Rikke vil denne dag berige og undervise os i kalkmalingens forunderlige verden.

Kursuset henvender sig til nybegyndere men også øvede. Du vil lære kalkmalingens grundprincipper men også udvidede teknikker. Du vil få masser af inspiration fra Rikke men også fra de andre deltagerere, hvor alle arbejder på deres egne projekter – så man lærer også meget af hinanden. Vi hygger os rigtig meget og nyder den skønne stemning af summende kreativitet.

Samtidig med, at du undervises, maler du dine egne medbragte effekter f.eks. billedrammer, lysestager, en skammel, en tallerkenrække, en stol dog max. 1x1 meter for din største genstand – ja det du har lyst til at male den dag – der er god tid og du når meget, så tag rigeligt – opbevar evt. noget i bilen og se hvor meget du når.

Deltagelse i workshoppen koster 519,- som dækker udgifter til Rikke’s honorar, hotel, færge og bil (Rikke kommer fra Nordjylland).
I arrangementet vil der være forplejning (frokost, vand, kaffe/the og kage).
Tilmelding kun gyldig ved indbetaling af kursusgebyr og gælder efter først til mølle-princippet og senest 3/9-22.
Betaling kan ske i butikken eller via mobilpay på 176022 - Send venligst en mail til lene@leneblinkenberg.dk med dine kontaktoplysninger til nærmere information.
Tilmelding hurtigst mulig da vi har mange interesserede.
Ved for få deltagere forbeholder vi os retten til at aflyse kursuset.

Kærlig hilsen

Lene & Co.