Events

Vintage paint kursus

VI INVITERER TIL ÅRETS JULEEVENT MED BESØG AF JETTE STUB FRA DEN STORE BAGEDYST D. 26. OKTOBER 2019 FRA 10.00-16.00

Vi glæder os til at åbne dørene for årets juleudstilling. Butikken vil være et eventyr af smuk, nostalgisk julepynt, ideer til adventsgaver, kalendergaver, julegaver. Der vil på dagen være konkurrencer og lækre smagsprøver fra nogle af vores leverandører.

I år vil Jette Stub fra Den store Bagedyst forkæle os med lidt smagsprøver på julens glæder.

Jette har et firma der hedder Kagefryd og har netop åbnet en hyggelig kagebutik i Helsingør af samme navn med fokus på kvalitet, smag og æstetik til enhver lejlighed

Et andet og kærligt gensyn er Smykkedesigneren Kirsten Jørgensens håndlavede smykker i Sterlingsølv. At bære et smykke er et personligt anliggende som skal tilføje hver enkelt person noget helt særligt.

Vores nye udstiller er Hanna Mie som strikker til både børn og voksne af garn fra grønlandske moskusokser. Garnet er på grund af sin ringe vægt, sin høje isoleringsevne og dunagtige blødhed uovertruffen.

Camilla Hansen’s store passion er bl.a. nostalgisk julepynt som Camilla smukt kreere med et strejf af romantik. Camilla har arbejdende værksted denne dag.

Forkæl dig selv, din familie og venner med skønne gaver fra Lene Blinkenberg.

Kom til en hyggelig og inspirerende juleevent med skønne overraskelser og lad dig friste i vores juleunivers.

Kærlige julehilsener

Lene Blinkenberg og Birgit Wenner

 

Hos Lene Blinkenberg nyder vi at forkæle vores kunder med specielle arrangementer og events som vi afholder i butikken.

Det kan bl.a. være vinsmagning, portvinsaften, et spændende foredrag eller fodbad med lækre spa-produkter fra Munkholm, Altum eller en smykkeaften med Pernille Corydon.

 

2 gange om året afholder vi en stor event hvor vi inviterer flere af vores leverandører og samarbejdspartnere til at vise nogle af deres spændende produkter. Det er oftest delikatesser, brugskunst, store fashionbrands, smykkekunstnere m.m.

Den ene event foregår i maj måned hvor butikken er født og derfor afholder vi vores fødselsdag.

Den anden event foregår den sidste weekend i oktober måned hvor vi altid åbner vores spændende nostalgiske juleudstilling.

 

Er det noget du har lyst til at deltage i  - så modtag gerne vores nyhedsbrev eller følg vores side Lene Blinkenberg på facebook eller Instagram.